• Info
 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.

 • Fotos
 • Descripció

  DELFIN IMMO és la Immobiliària més antiga de Roses. Des que el 1.968 Josep Oriol Tomas Bartrina i la seva esposa Margarida Huynh-Quan-Chieu la van fundar, DELFIN IMMO segueix dedicant-se a l’administració i venda de finques, així com a la gestió de patrimoni dels seus clients.

  Els fills de Josep Oriol i Margarita continuen actualment com la segona generació d’Administradors de Finques, esforçant-se per mantenir l’esperit de servei al client, l’eficàcia i l’honestedat en la gestió immobiliària, treballant amb tenacitat en tots els àmbits de la gestió patrimonial, millorant constantment en la seva professió, tant en el terreny de l’administració de finques com en el de la intermediació immobiliària i en l’assessorament fiscal sobre patrimoni.

  Avui dia DELFIN IMMO disposa d’unes modernes oficines, situades al centre de Roses: a Gran Via Pau Casals núm. 47 i a Av Jaume I n º 27, local 4.
  DELFIN IMMO té un àmbit d’actuació centrat principalment en la ciutat de Roses i Alt Empordà.

  Compta amb la professionalitat d’un equip, amb una àmplia experiència i preparació, capaç d’assessorar a cada client amb seriositat i absoluta confiança, dedicat a l’atenció de les diferents i complexes situacions que comporta l’administració de finques, tant en lloguers, com a la propietat horitzontal (comunitats de propietaris), així com en la compravenda de béns immobles i en els seus avantatges fiscals. El tracte humà, el dinamisme i l’accessibilitat, juntament amb el compromís, fan de Delfin Immo una empresa sensible a les necessitats de cada persona en el moment de plantejar i decidir sobre noves opcions. A més DELFIN IMMO disposa d’una xarxa de col•laboradors europeus connectats a temps real amb la seva seu central al centre de Roses

  Actualment DELFIN IMMO la dirigeixen:

  • Enric TOMAS i Huynh Quan Chieu, Llicenciat en Ciències Empresarials i Administrador de Finques n º 28.829 (Nacional) i número 734 (territorial), INSCRIT AL REGISTRE D’AGENTS IMMOBILIARIS DE CATALUNYA AMB EL N º 2155, amb més de trenta anys d’experiència en el sector immobiliari.
  • Gabriel TOMAS i Huynh Quan Chieu, Expert en Comerç Exterior i Turisme.

  DELFIN IMMO ofereix una solució integral i personalitzada al seu futur i les seves vacances, amb la màxima garantia perquè pugui gaudir del millor servei immobiliari.

 • Opinions
 • Franchises
  View all franchises