• Descripció

  “L’Ona es troba a la Platja de la Perola, just a la vora del Port Esportiu de Roses. Som un restaurant i un pub de nit amb una bonica terrassa a la platja on pots tastar fresques amanides, hamburgueses de vedella de Girona, peix fresc del dia i d’altres suggerències mentres admires la posta de sol de Roses.

  A més, a l’Ona pots gaudir d’una excel.lent programació musical tot fugint de convencionalismes. Els dijous hi ha música en directe mentres que els caps de setmana estan reservats a eclèctiques sessions de DJs que poden anar acompanyades amb un mojito, caipirinha o cocktail.”

  “La Ona se encuentra en la Playa de la Perola, justo al lado del puerto deportivo de Rosas. Somos un restaurante y pub de noche con una bonita terraza en la playa donde podéis probar frescas ensaladas, hamburguesas de ternera de Girona, pescado fresco del día, brochetas, curris y otras suferencias mientras se admira la puesta de sol de Rosas.

  Además, en la Ona podéis gozar de una excelente programación musical que huye de convencionalismos. Los jueves hay música en directo mientras que los fines de semana están reservados a eclécticas seisiones de Djs que pueden ir acompañadas con un mojito, caipirinha o cocktail.”

 • Info
   Av. de Rhode 66
  Horari: Dt-Dg: 11:00 - 03:00
  eMail:
 • Fotos
 • Mapa

  No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.