El principal neguit de molts negocis de Roses, i sobretot dels nous, és com ser coneguts pel màxim nombre de clients potencials, siguin residents, visitants o turistes.

Els negocis oberts al públic i a peu de carrer, és a dir, botigues, bars, perruqueries, restaurants, etc. ho tenen menys complicat, sobretot si estan ben situats en zones turístiques i comercials.

Per altres tipus de negocis, per exemple consultoris mèdics i legals, serveis de qualsevol tipus, etc., resulta bastant més complicat captar clients. El mètode més habitual, el boca-orella, requereix molta persistència i paciència, i la publicitat tradicional pot suposar un pou sense fons de resultats molt variables per no dir més aviat incerts.

En qualsevol cas, per la majoria dels negocis, encara que hagin aconseguit tenir una clientela fidel i habitual, sempre cal continuar captant nous clients. El problema sol ser que, en molts casos, sembla que arriba un moment a partir del qual es fa molt més difícil.

Tot plegat pot resultar molt frustrant, sobretot sabent que molta gent que podrien ser clients no han entrat mai o ni tan sols coneixen l’existència del negoci.

A InfoRoses oferim als negocis de Roses dues opcions per ajudar-los a ser més coneguts i captar nous clients.

La via ordinària.

Consisteix en registrar el negoci en una Fitxa Bàsica o Avançada i recomanar a altres negocis que també ho facin.

Per obtenir els millors resultats, la fitxa hauria de contenir el màxim d’informació en diferents idiomes, redactada amb molta cura i complementada amb excel·lents imatges, perquè resulti tan atractiva com sigui possible.

La rapidesa en l’obtenció de resultats per aquesta via va lligada a la velocitat de creixement d’InfoRoses. Com les Pàgines Grogues, com més negocis hi ha registrats, més utilitat té i, per tant, més usuaris s’acostumen a buscar-hi el que necessiten, i llavors els negocis reben més contactes i poden captar més clients.

La via Exprés.

Consisteix en un servei especial, totalment personalitzat a mida de cada negoci i pressupost, per donar-lo a conèixer o fer-lo més conegut i captar nous clients, tan ràpidament com sigui possible.

Si estàs interessat en conèixer aquest servei, ens pots consultar per les vies exposades en la pàgina de Contacte de la web, a la qual pots accedir clicant aquí.